MAG IK ALTIJD INBRENGEN?

De inname gaat op afspraak. Deze kan in de winkel of een telefonisch worden gemaakt. Mocht je onverwachts verhinderd zijn voor je afspraak, wordt het erg op prijs gesteld als je dit even meldt. Er kan dan een andere afspraak worden ingepland. De kleding kan op woensdag, donderdag en vrijdag worden ingebracht. 


WAT KAN IK ALLEMAAL INBRENGEN?

Wij verkopen dameskleding, schoenen, tassen en accessoires. We zijn geïnteresseerd in je voormalige favorieten, maar niet in bulkpartijen oude kleding. We kunnen alleen schone artikelen aannemen die in perfecte (nieuw)staat zijn.


NEMEN JULLIE ALLE MATEN IN?

Alle kledingmaten voor dames kunnen worden ingebracht.


WELKE MERKEN KAN IK INBRENGEN?

In principe nemen wij alleen de betere merken in, zoals: King Louie, Cora Kemperman, Turnover, Zilch, Aventures des Toiles, Tante Betsy, Claudia Sträter, Ladress, White Stuff, Josephine & Co, Kyra&Ko, Save the Queen, Art, Arma, Bohemian, Wikkel, Oska, Sissy Boy, Maison Scotch, Sara Pacini, Marccain, Geisha, Massimo Dutti, Vanilia, Penn&Ink etc. Een heel bijzonder stuk van bijvoorbeeld Zara kan soms ook goed verkocht worden. Breng liever geen kleding in van Only, Vila, H&M, Didi, M&S, C&A, Vero Moda, Miss Etam, Kruidvat, Primark, Action of kleding van de markt.


WELKE ITEMS ZIJN NIET GESCHIKT VOOR DE VERKOOP?

Artikelen zoals lingerie, pyjama’s, sokken, maillots, badkleding en dergelijke nemen we niet in.


HOE MOET IK DE KLEDING AANLEVEREN?

Breng het altijd gewassen, gestreken en netjes opgevouwen in. Kleding die vaal of gepild is, vlekken of gaatjes heeft of onderdelen mist, nemen wij niet aan. Ook items zonder merk-, waslabels worden niet aangenomen.


ZOEKEN JULLIE DE KLEDING GELIJK UIT?

De kleding wordt op een later tijdstip die dag, of uiterlijk de volgende dag, bekeken. We selecteren alleen de beste kledingstukken. Deze kledingstukken worden geprijsd en in de winkel ter verkoop aangeboden voor zes tot acht weken. Je ontvangt een email op het moment dat je kleding in de winkel is opgehangen. 


HOE ZIET MIJN INSCHRIJVING ERUIT? 

Van de aangenomen kleding wordt een bon gemaakt met de prijs die je ontvangt bij de verkoop ervan.  Op de bon wordt een nummer genoteerd. Onder dit nummer hangt je kleding in de winkel.

Tevens wordt er bij je eerste inbreng voor je een kaart gemaakt. Op deze kaart worden je naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres genoteerd. Bij iedere kledinginbreng krijgt je een nieuw bonnummer en dit nummer wordt weer op je kaart genoteerd.

Wanneer je informatie wenst over je kleding kunt je die opvragen. De bonnen kunt je altijd inkijken, maar zij blijven bij Trésor Mode. Dit in verband met de boekhouding.

Op je kaart wordt genoteerd of je niet ingenomen/verkochte kleding terugwenst of dat het naar een goed doel mag.


WELK PERCENTAGE ONTVANG IK VAN DE VERKOCHTE KLEDING?

Je ontvangt 40 % van de verkoopprijs als jouw item is verkocht. Van de overige 60% gaat 21% naar de belastingdienst en 39% naar Trésor Mode.


HOE KAN IK MIJN OPGEBOUWDE TEGOED LATEN UITBETALEN?

Je kan op elk moment het tegoed laten uitbetalen of er nieuwe items voor uitkiezen in de winkel. Bij grotere bedragen wordt de voorkeur gegeven aan bankoverschrijving. Het opgebouwde tegoed dient binnen een half jaar te worden opgehaald.


HOE WORDEN DE PRIJZEN VAN MIJN ITEMS BEPAALD?

De verkoopprijs wordt bepaald door Trésor Mode. We houden rekening met vraag, aanbod, huidige trends, kwaliteit en conditie. Wil je toch overleggen over een prijs van een bepaald item, dan kan dat. Samen komen we er wel uit. 


WIE IS ER VERANTWOORDELIJK VOOR DE KLEDING?

Wij besteden de grootste zorg aan presentatie, verkoop en veiligheid van jouw artikelen. Inbrengen is echter op eigen risico. Zoekgeraakte, gestolen of beschadigde artikelen kunnen helaas niet worden vergoed.


WAT GEBEURT ER MET DE KLEDING DIE NIET IS VERKOCHT?

Na de termijn van zes tot acht weken wordt niet verkochte kleding uit de winkel gehaald. Je ontvangt een e-mail wanneer de verkooptermijn voorbij is.

Op je kaart kan je aangeven of je kleding terug wilt of het wil schenken aan het goede doel. Wil je het toch liever terug, dan is dat geen probleem, maar haal de kleding dan binnen twee weken op. 

Indien je bij inbreng hebt aangegeven dat de kleding naar een goed doel mag en je wenst de kleding later toch terug te krijgen (nadat de kleding geadministreerd is en in de winkel gehangen), wordt er 5 euro administratiekosten in rekening gebracht. Ook indien je (een) kledingstuk(ken) terugwenst voordat de verkooptermijn verstreken is, wordt er 5 euro administratiekosten in rekening gebracht.  

Wil je meer weten over de goede doelen, kijk dan op de goedendoelenpagina of informeer in de winkel zelf.


VERKOPEN JULLIE OOK CAUDEAUBONNEN?

Ja! In de winkel kan je een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag vanaf €5,-.