1. Er kan op afspraak damesmerkkleding (en tassen, sjaals, schoeisel, etc.) worden ingebracht. De afspraak kan telefonisch of in de winkel worden gemaakt.
Mocht u onverwachts verhinderd zijn voor uw afspraak, wordt het erg op prijs gesteld  als u dit even meldt. Er kan dan een andere afspraak worden ingepland.

2. De kleding dient schoon en gestreken te zijn, zonder mankementen (niet verwassen, pluizig of missende onderdelen).

3. De kleding dient modieus te zijn en moet passen in het huidige modebeeld en in de jaargetijden.

4. De kleding kan, indien u een afspraak heeft gemaakt, op woensdag, donderdag en vrijdag worden ingebracht. Na het noteren van uw gegevens, kunt u uw kleding achterlaten en deze wordt op een later tijdstip die dag, of uiterlijk de volgende dag, bekeken.

5. Uw kleding wordt gesorteerd en wat geschikt is voor verkoop blijft ongeveer 6 tot 8 weken in de winkel hangen. U ontvangt een e-mail op het moment dat uw kleding in de winkel is opgehangen.

6. Controleer bij de eerste inbreng of u de mail van Trésor Mode ontvangt, het kan zijn dat de mail als reclame wordt aangemerkt en hierdoor wordt geblokkeerd.

7. Kleding die niet wordt aangenomen dient, indien gewenst, binnen 2 weken na inbrengdatum te worden opgehaald. Na deze termijn wordt de kleding weggegeven aan een goed doel.

8. Van de aangenomen kleding wordt een bon gemaakt met de prijs die u ontvangt bij de verkoop ervan. 

9. Op de bon wordt een nummer genoteerd. Onder dit nummer hangt uw kleding in de winkel.

10. Tevens wordt er voor u een kaart gemaakt. Op deze kaart worden uw naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres genoteerd. Hierop wordt ook uw bonnummer genoteerd. Bij iedere nieuwe kledinginbreng krijgt u een nieuw bonnummer en dit nummer wordt weer op uw kaart genoteerd.

11. Wanneer u informatie wenst over uw kleding kunt u die opvragen door naamopgave. De bonnen kunt u altijd inkijken, maar zij blijven bij Trésor Mode. Dit in verband met de boekhouding.

12. Indien uw kleding wordt verkocht, ontvangt u de 40% van de verkoopprijs.

13. De verkoopprijs wordt bepaald door Trésor Mode. De prijs hangt af van de kwaliteit en het merk van de kleding. Indien u wensen heeft met betrekking tot de prijs, kan dit bij inbreng worden besproken.

14. Na de termijn van ongeveer 6 tot 8 weken wordt niet verkochte kleding uit de winkel gehaald. Deze dient binnen 2 weken opgehaald te worden. Indien u geen interesse meer heeft voor de kleding of deze wordt niet opgehaald binnen de gestelde termijn, gaat de kleding naar een goed doel.

15. Op uw kaart wordt genoteerd of u uw niet ingenomen/verkochte kleding terug wenst of dat het naar een goed doel mag.

16. Indien u bij inbreng hebt aangegeven dat de kleding naar een goed doel mag en u wenst de kleding later toch terug te krijgen (nadat de kleding geadministreerd is en in de winkel gehangen), wordt  er 5 euro administratiekosten in rekening gebracht.
Ook indien u (een) kledingstuk(ken) terug wenst voordat de verkooptermijn verstreken is, wordt er 5 euro administratiekosten in rekening gebracht.  

17. U ontvangt een e-mail wanneer de termijn van ongeveer 6 weken voorbij is.

18. Uitbetaling is in principe altijd mogelijk. Het handigst is wel om dit in één keer te doen.
Bij grote bedragen wordt de voorkeur gegeven dit over te maken.

19. De opbrengst van de verkochte kleding kan tot een half jaar na afloopdatum worden opgehaald in de winkel.

20. Trésor Mode is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of vernieling van uw kleding.